Pensionstalling

Wij bieden pensionstalling aan in meerdere varianten

Onze accommodatie voorziet in 2 binnenrijbanen (20 x 40), 1 verlichte buitenrijbaan met all weather bodem (20 x 60), crosswei, trainingsmolen, weidegang, paddocks, directe aansluiting op het ruiterpad en 2 wasplaatsen met warm en koud water. Je kunt kiezen uit stalling in binnenboxen, boxen met buitenluik of boxen met eigen uitloop. In de grote boxen hebben de paarden onderling contact.

  1. Binnenbox 470,- euro per maand
  2. Binnenbox met luik 500,- euro per maand
  3. Binnenbox met uitloop 575,- euro per maand
  4. Kleine binnenbox manege gedeelte 390,- euro per maand

Voor alle boxen geldt dat dit inclusief 2 keer per dag ruwvoer, 2 keer per dag krachtvoer, iedere dag opstrooien, wekelijks uitmesten, weidegang en 1 groepsles per week is. De paarden staan in principe gestald op stro, maar in overleg is zaagsel ook mogelijk.

De paarden worden regelmatig geënt en ontwormt. Een aantal keer per jaar komt de paardentandarts voor de manegepaarden en kun je indien nodig met je eigen paard aansluiten. De hoefsmid is wekelijks aanwezig en kan ook jouw paard bekappen/beslaan. Uiteraard mag je ook je eigen hoefsmid houden.

Mocht je niet beschikken over een eigen trailer maar toch een keer op pad willen met je paard, dan kun je bij ons een trailer huren.

Speciaal voor onze pensionklanten worden in de zomer crosslessen georganiseerd in onze crosswei. Vanuit ons terrein heb je direct aansluiting aan de ruiterpaden en je hoeft de weg niet over te steken om een bosrit te maken. Naast de wekelijkse groepsles kun je ook privélessen volgen bij een van onze gediplomeerde instructeurs. Na het paardrijden biedt onze gezellige kantine de mogelijkheid om nog even na te praten.

Kom gerust een keer een kijkje nemen op ons bedrijf of mail of bel als je vragen hebt.