Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij PSC de Veerkracht

Bij de Veerkracht kun je zelf je kinderfeestje samen stellen! Er is van alles mogelijk en je kunt dan ook zelf bepalen hoe lang je je kinderfeestje laat duren. Bij het arrangement zit standaard een glaasje ranja met een zakje chips! Kinderfeestjes kunnen alleen op zaterdagen worden geboekt. Heb jij al een datum in gedachte? Bel ons dan snel!

Kies en match jouw exclusieve feestje:

Collage 2017-08-30 20_49_02

Collage 2017-08-30 20_50_25

  • Hoefijzer knutselen
    Hoe leuk is het om een aandenken aan je feestje mee naar huis te geven? Het hoefijzer is het symbool voor geluk…  Samen gaan we een hoefijzer versieren en je kunt het ijzer zo flitsend maken als je zelf wilt! Leuk als decoratie aan de muur. Dan natuurlijk wel met de takken van het ijzer omhoog want anders valt het geluk eruit!

Duur: ongeveer 45 minuten

Kosten:  € 4,50 p.p.

  • Pimp my pony
    Samen poetsen en verzorgen. Leer hoe je een pony moet verzorgen. Daarnaast is er ook nog tijd om jouw pony de mooiste pony van de Veerkracht te maken! Maak foto’s van jouw gepimpte pony samen met je vrienden en vriendinnen.

Duur: ongeveer 45 minuten

Kosten: € 5,- p.p.

Versnaperingen
Naast activiteiten kun je je feestje ook aanvullen met iets lekkers! Kijk op ons overzicht voor de verschillende mogelijkheden!

  • Pannenkoeken eten is 6,50 p.p. inclusief ranja
  • Broodjes knak eten 4,50 p.p. inclusief ranja

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak!