Onze medewerkers

ONZE MEDEWERKERS

 

altAk8KSWmcSbxb8nRguXkDZiNI106qDjLb9T1YjVUtBpnq

Jan Janssen is de eigenaar en oprichter van Paardensport Centrum de Veerkracht. Zijn passie voor paarden begon al heel vroeg, nog voordat hij geboren was stond er al een pony voor hem klaar. Na zijn prachtige dressuurcariere is hij zich volledig gaan richten op zijn manege. Zijn passie voor paarden deelt hij nu in het rijden van slipjachten bij de Midland Hunt.

 

dsc091561

Janneke Janssen:  is de vrouw van Jan en zij is verantwoordelijk voor alles wat er achter de schermen geregeld moet worden binnen het bedrijf. Haar andere taak binnen het bedrijf is de revalidatie van paarden met een blessure. Het verzorgen en weer opbouwen van geblesseerd paard naar rij-paard is haar passie. Daarbij gebruikt zij haar kennis als amazone, paardensportmasseur en haar opgebouwde kennis die zij de afgelopen decennia heeft vergaart.  

 

IMG_2298

Liesbeth Brunt: is instructrice van het eerste uur.  Heeft vroeger haar opleiding genoten aan het NHB te Deurne. Zij geeft bij ons de voltige lessen op donderdagavond.

 

IMG_5448

Chantal Gootjes is al vanaf december 2007 werkzaam bij ons. Zij kent ons bedrijf van binnen en van buiten. Haar drive en motivatie tot lesgeven zijn iedere dag weer aanwezig. Ze geeft op maandag ook les aan de sportklassen dressuur en springen.

 

WP_20140525_016

Sanne Zupancic  (rechts) is instructrice bij de Veerkracht. Zij is al van kinds af aan bij onze manege te vinden. Samen met haar vader kwam ze bij ons rijden en is gelukkig nooit meer weg gegaan. Tevens is zij voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het inplannen van klanten in de rij-lessen.

 

IMG_1747

Manon van Zon  is instructrice bij PSC de Veerkracht Zij heeft een voorliefde voor paarden maar zeker ook voor honden. Haar hond James is altijd bij haar in de buurt. Zij heeft haar paard Lucky bij ons staan waar ze hoopt binnenkort de dressuurwedstrijden mee te kunnen rijden.

IMG_2351

Erika van de Ward is onze steun op stal. Zij houdt samen met haar collega’s onze paarden nauwlettend in de gaten. De gehele verzorging van de paarden en het helpen op stal met het opzadelen van de paarden en pony’s is aan haar toevertrouwd. Op de zaterdagen kun je haar bij ons vinden in de kantine achter de bar. Deze dag is zij onze gastvrouw. Zelf heeft ze ook een paard waar ze helemaal gek van is en dat is natuurlijk: Casper

eddy 2

Eddy Leenders  geeft les bij ons op de dinsdagen. 

Hij bezit over een grote dosis ervaring kunnen we wel zeggen. Zelf rijdt hij nog steeds fanatiek in de wedstrijdsport en op dit moment rijdt hij op het hoogste nationale niveau dressuur. Zelf heeft hij vroeger een manegebedrijf gehad en heeft het plezier in het lesgeven nooit verloren. Dit doet hij nu bij ons.

IMG_0441

Laura van Ommeren geeft les bij ons aan allerlei groepen.

Ook geeft zij op de donderdagochtend les aan de ruiters met een beperking. Zelf is het een zeer spontane, enthousiaste dame die zich in alle takken van de paardensport wil verdiepen of heeft verdiept. Zo zit ze in het TREC team, rijdt ze eventing, springen en dressuur. Geen spel op het paard is haar te gek. Ook neemt ze les bij verschillende instructeurs en doet mee aan instructie weken om haar kennis op peil te houden.

joelle 1

Joelle de Sterke  “Joëlle is gespecialiseerd in de Academische Rijkunst en Centered Riding. Dit houdt in dat ze naar de beweging en houding van paard en ruiter kijkt en hoe zij elkaar kunnen helpen verbeteren. Als instructrice probeert ze theorie, gevoel en techniek samen te brengen zodat paard en ruiter samen één worden.”

 

erna

Erna van Zetten:

Ik ben Erna van Zetten en ben vanaf december 2016 werkzaam op de Veerkracht als instructrice. Ik geef voornamelijk privé les op de zaterdagochtend.

 

 

2 Comments

on “Onze medewerkers
2 Comments on “Onze medewerkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *