Groepslessen & prive lessen

ALGEMEEN:

Je kunt bij PSC De Veerkracht groepslessen volgen, maar er is ook een mogelijkheid voor privé lessen. Voordat je ingedeeld wordt, zal er bij zowel bij groep(s) als privé lessen eerst gekeken worden naar het nivo en de specifieke wensen van de klant. In combinatie met de mogelijkheden binnen ons lessenschema zal de meest geschikte les worden voorgesteld. Er is uiteraard altijd de flexibiliteit om te wisselen, als de klant of situatie hierom vraagt.

GROEPSLESSEN:

In een groepsles van maximaal acht ruiters te paard of 9 ruiters te pony, krijg je 60 minuten les van een van onze gediplomeerde instructeurs.

Je wordt vriendelijk verzocht om je 30 min voor aanvang van de les te melden in onze kantine “aan de bar” .

Je krijgt hier te horen op welk paard je gaat rijden en het is de bedoeling dat ze zelf het paard opzadelt voor de les.

Tijdens de les zal er een gevarieerd programma worden afgewerkt. Alle groepslessen hebben minimaal 1 x springles per maand. Aan de hand van verschillende criteria zoals oa, jaargetijde, tijdstip, nivo en wensen van de groep, wordt de les gegeven in de binnen of buitenbak. Het is eveneens mogelijk, bij voldoende animo in de groep dat de les wordt omgezet naar een mooie buitenrit.

PRIVE LESSEN:

Er is de mogelijkheid om een privéles te nemen van 30 of 60 minuten. Hier krijg je een op een les van een van onze gediplomeerde instructeurs. Je kunt vooraf aangeven, welke vaardigheden, waarvan jij vindt dat ze verbeterd moeten worden, doorgeven bij de instructeur. Privé lessen zullen in het algemeen in de binnenbak gegeven worden, om 100% aandacht te kunnen geven aan ruiter en paard.