Paardrijlessen:

 

ALGEMEEN:

Je kunt bij PSC De Veerkracht groepslessen volgen, maar er is ook een mogelijkheid voor privé lessen. Voordat je ingedeeld wordt, zal er bij zowel bij groep(s) als privé lessen eerst gekeken worden naar het nivo en de specifieke wensen van de klant. In combinatie met de mogelijkheden binnen ons lessenschema zal de meest geschikte les worden voorgesteld. Er is uiteraard altijd de flexibiliteit om te wisselen, als de klant of situatie hierom vraagt.

GROEPSLESSEN:

In een groepsles van maximaal acht ruiters te paard of 9 ruiters te pony, krijg je 60 minuten les van een van onze gediplomeerde instructeurs.

Je wordt vriendelijk verzocht om je 30 min voor aanvang van de les te melden in onze kantine “aan de bar” .

Je krijgt hier te horen op welk paard je gaat rijden en het is de bedoeling dat ze zelf het paard opzadelt voor de les.

Tijdens de les zal er een gevarieerd programma worden afgewerkt. Alle groepslessen hebben minimaal 1 x springles per maand. Aan de hand van verschillende criteria zoals oa, jaargetijde, tijdstip, nivo en wensen van de groep, wordt de les gegeven in de binnen of buitenbak. Het is eveneens mogelijk, bij voldoende animo in de groep dat de les wordt omgezet naar een mooie buitenrit.

 

PRIVE LESSEN:

Er is de mogelijkheid om een privéles te nemen van 30 of 60 minuten. Hier krijg je een op een les van een van onze gediplomeerde instructeurs. Je kunt vooraf aangeven, welke vaardigheden, waarvan jij vindt dat ze verbeterd moeten worden, doorgeven bij de instructeur. Privé lessen zullen in het algemeen in de binnenbak gegeven worden, om 100% aandacht te kunnen geven aan ruiter en paard.

 

KLEUTERRIJDEN: 

1 x per maand op zondag wordt er gezellig gereden op de pony’s door de kleutertjes.

De leeftijd is van 4 tot en met 7 jaar !

Een feest voor jong en oud…..

Je kunt jezelf aanmelden via de email  : info@deveerkracht.nl

 

Mocht je interesse hebben in onze groep(s) of privélessen en wil je meer weten over mogelijkheden en prijzen, neem dan contact met ons op. Of kom gewoon een keer gezellig langs tijdens onze openingsuren, ons team staat u graag te woord.

Presentatie2

2 Comments

on “Paardrijlessen:
2 Comments on “Paardrijlessen:
 1. Geachte heer/mevrouw
  Ik wouw een compliment geven
  Sorry dat ik lomp praat ik ben pas 9
  Maar jullie manege vindt ik heel leuk ene paarden zijn ook heel leuk en de medewerkers ook
  Gr.
  Rabia demir

 2. Lieve fam Jansen,
  Hiermede wil ik u graag bedanken dat onze kleindochtertjes bij jullie een kijkje mochten nemen en kennis mochten maken met paardrijden en de werkzaamheden daar rond om heen. Ze hebben allebei enorm genoten en waren razend enthousiast.
  Natuurlijk was mijn nichtje Dannicke daarbij een heel enthousiaste hulp.
  Wij vonden het heel erg leuk om op deze wijze kennis te kunnen maken met de paardensport.
  Toos Kuijpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *