Paardrijlessen:

 

ALGEMEEN:

Je kunt bij PSC De Veerkracht groepslessen volgen, maar er is ook een mogelijkheid voor privé lessen. Voordat je ingedeeld wordt, zal er bij zowel bij groep(s) als privé lessen eerst gekeken worden naar het nivo en de specifieke wensen van de klant. In combinatie met de mogelijkheden binnen ons lessenschema zal de meest geschikte les worden voorgesteld. Er is uiteraard altijd de flexibiliteit om te wisselen, als de klant of situatie hierom vraagt.

GROEPSLESSEN:

In een groepsles van maximaal acht ruiters te paard of 9 ruiters te pony, krijg je 60 minuten les van een van onze gediplomeerde instructeurs.

Je wordt vriendelijk verzocht om je 30 min voor aanvang van de les te melden in onze kantine “aan de bar” .

Je krijgt hier te horen op welk paard je gaat rijden en het is de bedoeling dat ze zelf het paard opzadelt voor de les.

Tijdens de les zal er een gevarieerd programma worden afgewerkt. Alle groepslessen hebben minimaal 1 x springles per maand. Aan de hand van verschillende criteria zoals oa, jaargetijde, tijdstip, nivo en wensen van de groep, wordt de les gegeven in de binnen of buitenbak. Het is eveneens mogelijk, bij voldoende animo in de groep dat de les wordt omgezet naar een mooie buitenrit.

 

PRIVE LESSEN:

Er is de mogelijkheid om een privéles te nemen van 30 of 60 minuten. Hier krijg je een op een les van een van onze gediplomeerde instructeurs. Je kunt vooraf aangeven, welke vaardigheden, waarvan jij vindt dat ze verbeterd moeten worden, doorgeven bij de instructeur. Privé lessen zullen in het algemeen in de binnenbak gegeven worden, om 100% aandacht te kunnen geven aan ruiter en paard.

 

KLEUTERRIJDEN: 

1 x per maand op zondag wordt er gezellig gereden op de pony’s door de kleutertjes.

De leeftijd is van 4 tot en met 7 jaar !

Een feest voor jong en oud…..

Je kunt jezelf aanmelden via de email  : info@deveerkracht.nl

 

Mocht je interesse hebben in onze groep(s) of privélessen en wil je meer weten over mogelijkheden en prijzen, neem dan contact met ons op. Of kom gewoon een keer gezellig langs tijdens onze openingsuren, ons team staat u graag te woord.

Presentatie2

2 Reacties tot nu toe

Stephan de hoopGeplaatst op4:23 pm - aug 30, 2019

Hallo. Ik heb even een vraagje. Wij hebben een dochtertje van bijna 2 jaar maar ze is gek op paarden. We willen graag eens kijken wat ze er van vind als ze ze eens in het echt ziet. Mogen we gewoon een Keen aan komen om te kijken of moet daar een afspraak voor gemaakt worden of iets?

Ik hoor graag van u. Alvast bedankt.
Stephan

Geef een reactie