Kinderfeestjes bij de Veerkracht

Collage 2017-08-30 20_50_25 Collage 2017-08-30 20_49_02

Kinderfeestjes bij PSC de  Veerkracht

Bij de Veerkracht kun je zelf je kinderfeestje arrangeren! Er is van alles mogelijk en je kunt dan ook zelf bepalen hoe lang je je kinderfeestje laat duren. Bij het arrangement zit standaard een glaasje ranja met een zakje chips! De kinderfeestjes zullen in de meeste gevallen buiten plaatsvinden. Als het echt heel vies weer is kunnen we een alternatief programma aanbieden wat binnen gehouden kan worden.

Kies en match jouw exclusieve feestje 

 

  • Hoefijzer knutselen

Hoe leuk is het om een aandenken aan je feestje mee naar huis te geven? Het hoefijzer is het symbool voor geluk…  Samen gaan we een hoefijzer versieren en je kunt het ijzer zo flitsend maken als je zelf wilt! Leuk als decoratie aan de muur. Dan natuurlijk wel met de takken van het ijzer omhoog want anders valt het geluk eruit!

Duur: ongeveer 45 minuten

Kosten:  € 4,50 p.p.

 

  • Pimp my pony

Samen poetsen, hoeven uitkrabben en verzorgen. Leer hoe je een pony moet verzorgen en hoe je met je pony om moet gaan als je op stal  bezig bent. Daarnaast is er ook nog tijd om van jouw pony, de mooiste van de Veerkracht te maken! Maak foto’s van jouw gepimpte pony samen met je vrienden en vriendinnen.

Duur: ongeveer 45 minuten

Kosten: € 5.- p.p

Collage 2017-08-30 20_35_12Collage 2017-08-30 20_45_01

 

  • Ponyrijden

We stellen enkele pony’s beschikbaar waarbij je met je  vriendjes  in koppels  van 2  een superstoer parcours met spelletjes  af kunt leggen in onze wei onder deskundige begeleiding! Superleuk en gezellig om samen te doen.  In overleg is er veel mogelijk.

Duur: 60 minuten inclusief op en afstappen.

Kosten:        11.- p.p.

 

  • Voltige

 

Altijd al een keer op de rug van een paard willen staan of met zijn 2en op een paard willen zitten? Voltige is turnen op het paard, je oefent je lenigheid en balans. We gaan eerst samen oefenen op een voltige ton om een indruk te krijgen wat je later tijdens je feestje ook te paard mag proberen. Er zijn oefeningen die je om de beurt uitvoert en sommige oefeningen die je samen uitvoert. Superleuk en leerzaam om te doen!

Duur: ongeveer 60 minuten

Kosten: € 9,- pp

 

Versnaperingen

 

Naast activiteiten kun je je feestje ook aanvullen met iets lekkers! Kijk op  ons overzicht voor de verschillende mogelijkheden!

  • Cup cakes versieren is 4,50 p.p. inclusief ranja

 

  • Pannenkoeken eten is 6,50 p.p. inclusief ranja

 

  • Broodjes knak eten 4.50 p.p. inclusief ranja

 

  • High Tea is 10,- p.p. inclusief thee

 

Tel: 024-3581386

Email: info@deveerkracht.nl

Geef een reactie