Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij PSC de Veerkracht

Bij de Veerkracht kun je zelf je kinderfeestje samen stellen! Er is van alles mogelijk en je kunt dan ook zelf bepalen hoe lang je je kinderfeestje laat duren. Bij het arrangement zit standaard een glaasje ranja met een zakje chips! De kinderfeestjes vinden in de meeste gevallen buiten plaats. Als het echt heel vies weer is kunnen we een alternatief programma aanbieden wat binnen gehouden kan worden.

Kies en match jouw exclusieve feestje:

Collage 2017-08-30 20_49_02

Collage 2017-08-30 20_50_25

  • Hoefijzer knutselen

Hoe leuk is het om een aandenken aan je feestje mee naar huis te geven? Het hoefijzer is het symbool voor geluk…  Samen gaan we een hoefijzer versieren en je kunt het ijzer zo flitsend maken als je zelf wilt! Leuk als decoratie aan de muur. Dan natuurlijk wel met de takken van het ijzer omhoog want anders valt het geluk eruit!

Duur: ongeveer 45 minuten

Kosten:  € 4,50 p.p.

  • Pimp my pony

Samen poetsen, hoeven uitkrabben en verzorgen. Leer hoe je een pony moet verzorgen en hoe je met je pony om moet gaan als je op stal  bezig bent. Daarnaast is er ook nog tijd om jouw pony de mooiste pony van de Veerkracht te maken! Maak foto’s van jouw gepimpte pony samen met je vrienden en vriendinnen.

Duur: ongeveer 45 minuten

Kosten: € 5,- p.p.

  • Ponyrijden

We stellen enkele pony’s beschikbaar waarbij je met je vriendjes in koppels van 2 een superstoer parcours met spelletjes af kunt leggen in onze wei onder deskundige begeleiding! Superleuk en gezellig om samen te doen. In overleg is er veel mogelijk.

Duur: 60 minuten inclusief op- en afstappen

Kosten:        11,- p.p.

  • Voltige

Altijd al een keer op de rug van een paard willen staan of met zijn 2en op een paard willen zitten? Voltige is turnen op het paard, je oefent je lenigheid en balans. We gaan eerst samen oefenen op een voltigeton om een indruk te krijgen wat je later tijdens je feestje ook te paard mag proberen. Er zijn oefeningen die je om de beurt uitvoert en sommige oefeningen die je samen uitvoert. Superleuk en leerzaam om te doen!

Duur: ongeveer 60 minuten

Kosten: € 9,- p.p.

 

Versnaperingen

Naast activiteiten kun je je feestje ook aanvullen met iets lekkers! Kijk op ons overzicht voor de verschillende mogelijkheden!

  • Cup cakes versieren is 4,50 p.p. inclusief ranja
  • Pannenkoeken eten is 6,50 p.p. inclusief ranja
  • Broodjes knak eten 4,50 p.p. inclusief ranja
  • High Tea is 10,- p.p. inclusief thee

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak!

Collage 2017-08-30 20_45_01

Collage 2017-08-30 20_35_12