DROOMDAG

Woensdag 15 mei, de droomdag van Fleur en Roos!

Met  een mooie witte limousine werden eerst zus Annelot en haar moeder thuis opgehaald. In de limousine mocht Annelot haar cadeautje uitpakken, een fotocamera. Zij mocht van de droomdag van haar zusjes een mooie fotoreportage maken, en dat kon ze heel goed!

Wat een prachtige dag het leek wel een sprookje

 

Op naar school waar we  Fleur en Roos blij verrasten met de droomdag. Eindelijk was het zover, alle klasgenootjes van de meiden mochten mee naar buiten want daar stond de  limousine klaar. Iedereen wilde even kijken naar de mooie auto inclusief bar gevuld met kinderchampagne.  Met veel enthousiasme werden ze uitgezwaaid door hun klasgenootjes, juf en meester. Onderweg kwam er een prachtig paard met ruiter voor de limousine uitrijden, …zou dat met de droomdag te maken hebben? Jazeker;  we stopten bij manege de Veerkracht.  Daar werden de meiden zeer enthousiast ontvangen door Jan en Janneke, eigenaren van manege de Veerkracht. Zij heetten  Fleur en Roos hartelijk welkom en boden ieder  elf privélessen aan! Ook mochten de meiden op het mooiste paard van de manege  een rondje rijden.

 

Na dit warme welkom zijn we met z’n allen richting Schijndel gegaan, naar het Gareel.  Daar werden we leuk ontvangen door Audrey en zij bood aan dat de meiden een complete ruiteroutfit uit mochten zoeken. Cap, broek, laarzen en een zweep! Wat waren de meiden blij.

Ze  mochten de kleding aanhouden, want er stond nog een leuk middag programma gepland…

 

Na deze bijzondere dag zijn we gezellig gaan wokken en na het toetje kregen de meiden nog een  prachtige armband cadeau.

Bedankt voor het bijdragen aan een onvergetelijke droomdag!

 

Limousine All Inclusive te Molenhoek

Jan en Janneke van manege de Veerkracht te Heumen

Audrey van het Gareel te Schijndel

Sapporro in Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *