Het is niet onder woorden te brengen

Zondag 22 April was voor ons een belangrijke en beladen dag. Na een periode van zes weken geleefd tussen hoop en vrees wilden we op deze middag iedereen bedanken voor de steun die we de afgelopen weken hebben ontvangen. Het is niet onder woorden te brengen, dat waren de woorden van Jan Janssen tijdens het officiële gedeelte van de middag.

Zichtbaar geëmotioneerd luisterde Jan met alle aanwezigen naar de warme woorden van zijn moeder, bijna 80 jaar oud. De financiële hulp maar zeker ook de emotionele hulp hebben de Veerkracht op de been gehouden. Een geweldig team, alle kaartjes, e-mailtjes en sms-jes waren voor Jan en Janneke telkens weer de motivatie om door te vechten. We willen namens ons hele team iedereen nogmaals heel hartelijk danken voor alle hulp die wij hebben mogen ontvangen in deze moeilijke periode.

Bekijk alle foto’s van deze middag: Klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *