Manege de veerkracht Nijmegen

VERVEEL JE NIET DEZE ZOMER….KLIK EN ZIE WAT ER TE DOEN IS

doorjanssenj

VERVEEL JE NIET DEZE ZOMER….KLIK EN ZIE WAT ER TE DOEN IS

Deze zomer hoef jij je niet te vervelen.

Wat dacht je van Ponykamp, Instructieweek, Club – Adventure, je eigen vaste pony elke dag vrij rijden en nog veel meer…..

PONYKAMP
We hebben nog ruimte voor aanmeldingen in onze ponykamp week van 8 tot en met 12 juli.
Dit is voor de ruitertjes tot 12 jaar erg leuk om aan mee te doen. We hebben iedere dag een gevarieerd programma, natuurlijk samen met een top begeleiding en onze pony’s en paarden. (200,- euro voor de hele week )

ZOMER INSTRUCTIEWEEK
Zomer instructie week is van 15 tot en met 18 juli. Deze is voor de ruiters vanaf 12 jaar. Die week gaan we allemaal stoere dingen doen,,,,zoals een lange buitenrit maken, springen, cross les en nog veel meer. (110 euro voor de hele week)

CLUB ADVENTURE
Club Adventure is ook weer aanwezig bij ons deze zomer. Dit is een ponykamp voor kinderen die geen of weinig ervaring hebben met paardrijden. Daarvoor zoeken wij nog begeleiding tijdens het rijden. Je kunt je opgeven in onze kantine. Daar hangt een lijst in de kantine en zie je hoe het werkt. (verdien een leuk zakcentje)

VRIJ RIJDEN
Vrij rijden: Je kunt iedere dag op jouw lievelings-pony rijden en verzorgen. Je moet dan al wel zover zijn dat je zelfstandig kunt rijden. Tijdens het rijden is er geen instructie en zul je zelf je eigen les moeten verzinnen. Hoe gaaf is dat… De kosten voor 5 dagen zijn 50,- euro of 13,50 als je los afspreekt om te komen.

Voor alle activiteiten kun je ook losse dagen afspreken dus als je niet de hele week kunt dan kan je aangeven welke dagen je wel kunt en plannen we dit zo in….we zijn hier in erg flexibel.

HET INSCHRIJFFORMULIER VOOR DE ZOMERKAMPEN VINDT JE OP ONZE PAGINA ONDER HET KOPJE ”PAARDRIJDEN ”  –  ”PONYKAMP”

Over de auteur

janssenj administrator

Geef een reactie