Enjoy De Veerkracht

Op zondag 22 april 2012 organiseert Manege de Veerkracht in Heumen voor het eerst een Enjoy de Veerkracht middag (12.00 – 17.00 uur) Op deze datum stond eigenlijk “Enjoy the ride” gepland. In overleg met de FNRS is er besloten om deze activiteit later in het jaar te plannen.

Wij zijn van mening dat we toch iets moeten doen op deze datum en zo is het idee van Enjoy de Veerkracht ontstaan. Deze middag is bedoeld om samen met jullie onze herstart te vieren na een enerverende periode voor alle paarden , medewerkers en klanten.

Er zal een rommelmarkt zijn, een springkussen voor de kinderen, heerlijk terras met eten en drinken, , leuke kraampjes, Border Collie clinic met schapen en nog veel meer. De live muziek mede mogelijk gemaakt door de geweldige bands “Jazzis, VanZukke, Bloom”. Toegang gratis De Gelderlander en Omroep Gelderland zullen aanwezig zijn om uitvoerig verslag te doen over deze leuke dag.

Deze geweldige dag wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rijk van Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *